Duguláselhárítás bontás nélkül profi szakemberek által

 

Dugulási probléma merült fel otthonában? Ne tétovázzon, feltétlenül hívjon szakembert! Tévhit azt gondolni, hogy a duguláselhárítás bontás nélkül nem lehetséges, ráadásul nagyon költséges. A profi duguláselhárító cégek ma már olyan fejlett technológiai háttérrel és profi eszközökkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a dugulás egyszerűen, gyorsan, garanciálisan és ráadásul minimális anyagi ráfordítással megszüntethető.

Sokan azért nem hívnak szakembert dugulás esetén, és inkább házi praktikákkal próbálkoznak, mert attól tartanak, hogy a duguláselhárítás bontás nélkül nem lesz kivitelezhető és költséges is lesz. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy 98%-ban a duguláselhárítás bontás nélkül is megoldható probléma. Csak abban az esetben kell bontani, ha eltört a lefolyó vezeték vagy valamilyen külső behatás eredményeként megrongálódott és cserélni kell. De a dugulások többsége leginkább a helytelen használatból ered, melyet egy profi szakember korszerű technológiával gyorsan és szakszerűen el tud hárítani, bontás nélkül.

Egy profi szakember a kiszállást követően, a helyszínen kamerás cső- és csatornavizsgálatot végez egy száloptikás készülék segítségével, mely bármilyen átmérőjű cső esetén alkalmazható, így fény derül a probléma valódi okára vagy olyan apró hibákra, melyek a jövőben gondot okozhatnak. Olyan modern technológiákkal és felszerelésekkel, mint a gépi spirálozás, ipari vákuum, gyökértelenítő fej, a szakember gyorsan, szakszerűen és tiszta munkával elhárítja a problémát úgy, hogy az a lehető legkevesebb szennyeződéssel járjon. A lefolyók és vezetékek tökéletesen megtisztíthatóak a gépi spirálozással, míg a zárt rendszereket érdemes ipari vákuumpompával kidugaszítani, gyökértelenítéssel pedig általában kültéri csőrendszerekből szokták elhárítani a dugulást.